Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Κιλελέρ (χ/θ 331+000) το τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών, από τη Δευτέρα (08-01-2018) έως και (08-05-2018):

αποκλείεται ο Κλάδος εξόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ – Νέο Περιβόλι, του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ.

Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα κινούμενα επί του Αυτοκινητόδρομου οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα (Λαμία) προς Κιλελέρ / Νέο Περιβόλι, θα εξέρχονται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση, στον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου, θα κινούνται αρχικά στην Επαρχιακή Οδό Στεφανοβικείου – Πολυδαμείου με κατεύθυνση προς Στεφανοβίκειο, εν συνεχεία επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα, μέχρι την Επαρχιακή Οδό Αγριοσυκιών – Καλαμακίου, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς Κιλελέρ και Νέο Περιβόλι.

αποκλείεται ο Κλάδος εισόδου του Αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση από Κιλελέρ – Νέο Περιβόλι προς Αθήνα (Λαμία), του ανισόπεδου κόμβου Κιλελέρ.

Η εξυπηρέτηση της αποκλειόμενης κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Βελεστίνου μέσω εναλλακτικής διαδρομής, ως εξής:

Τα προερχόμενα οχήματα από Νέο Περιβόλι και Κιλελέρ με κατεύθυνση προς Αθήνα (Λαμία) θα κατευθύνονται, με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση στην επαρχιακή οδό Αγριοσυκιών – Καλαμακίου με κατεύθυνση προς Καλαμάκι, εν συνεχεία θα κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας με κατεύθυνση προς Βόλο, μέχρι τον Α/Κ Βελεστίνου, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο από τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα (Λαμία).