Ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία, στο χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του κτιρίου επί της οδού Πηνειού 10 στη Λάρισα, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ.). 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ μπορούν να προσέλθουν την ημέρα και τις ώρες που αναφέρονται παραπάνω. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και αδυνατούν να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ημέρα, μπορούν να παρουσιασθούν σε οποιαδήποτε Νοσοκομειακή Μονάδα, οποιαδήποτε ημέρα τους εξυπηρετεί και να προσφέρουν αίμα, δηλώνοντας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του προγράμματος στα τηλέφωνα: 2410 251853 & 2410 251839.