Το Μεγάλο Σάββατο διανεμήθηκαν πασχαλινά γεύματα Αγάπης και Αλληλεγγύης από το Κοινωνικό Συσσίτιο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής σε 120 άπορους , άστεγους και μοναχικούς ανθρώπους της πόλης μας.

  Τα γεύματα περιλάμβαναν παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα όπως ψητό αρνί, μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και τσουρέκια.

  Η διανομή των πασχαλινών γευμάτων έγινε με το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου για τους 66 ωφελούμενους, στους οποίους προσφέρεται σε καθημερινή βάση κατ’ οίκον συσσίτιο. Οι υπόλοιποι ωφελούμενοι τα παρέλαβαν οι ίδιοι από το χώρο της τραπεζαρίας.

  Την κοινωνική τους ευαισθησία προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες επέδειξαν έμπρακτα φορείς της πόλης μας με την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στα πασχαλινά γεύματα όπως :

-Η ΔΕΥΑΛ [που προσέφερε τα αρνιά],

-ο σύλλογος  αρτοποιών [που προσέφερε  τα τσουρέκια],

-οι εθελόντριες, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, οι οποίες πέραν της καθημερινής τους ανιδιοτελούς παροχής υπηρεσιών στο χώρο της τραπεζαρίας του συσσιτίου, τη συγκεκριμένη μέρα όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προέβησαν στην  παρασκευή με δικά τους υλικά νηστήσιμων εδεσμάτων.

  Στη διανομή των γευμάτων παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος σε θέματα ΚΑΠΗ κ. Τσαούσης.