Τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν άτομα με αναπηρία να διασχίσουν την Ηρώων Πολυτεχνείου προς τη Φαρσάλων αλλά και το ζήτημα με το παρκάρισμα και στις δύο πλευρές της οδού Παλαιολόγου, στο ύψος του ΟΣΕ ανέδειξε με ερώτησή του κατά την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Αργυρόπουλος.

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος κ. Ντίνος Διαμάντος, αναφορικά με την Ηρώων Πολυτεχνείου επισήμανε πως όποιες διαμορφώσεις γίνουν (αλλαγή του χρόνου των φαναριών, ανανέωση διαγραμμίσεων) θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, καθώς επίκειται το επόμενο διάστημα η κατασκευή κόμβου που θα δημιουργήσει άλλες συνθήκες προσβασιμότητας και κυκλοφορίας στο σημείο.

Αναφορικά με την οδό Παλαιολόγου, ο κ. Διαμάντος έκανε λόγο για παραβατική κατάσταση, σημειώνοντας πως εξετάζεται αν η οδός θα μονοδρομηθεί ή αν θα καταργηθούν οι θέσεις στάθμευσης από τη μία πλευρά του δρόμου, προκειμένου να γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία η κυκλοφορία των οχημάτων και να μην ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Αργυρόπουλος επισήμανε την ανάγκη να δοθεί λύση, τονίζοντας πως το πρόβλημα δημιουργείται λόγω της έλλειψης χώρων στάθμευσης.

tinealarissa.gr