Κριέ, με ανώριμους ανθρώπους δεν βγάζεις άκρη, όσο ευγενικός κι αν είσαι, επομένως η τήρηση αποστάσεων μοιάζει αναγκαία


Κριός

Με ανώριμους ανθρώπους δεν βγάζεις άκρη, όσο ευγενικός κι αν είσαι, επομένως η τήρηση αποστάσεων μοιάζει αναγκαία.

Ταύρος

«Να χαλάς χατίρια, για να βλέπεις χαρακτήρες» λέει ο λαός. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσωπικές/ οικογενειακές σχέσεις. Αξίζει να το «δοκιμάσεις».

Δίδυμοι

Υπάρχει μια πίεση στον χώρο της δουλειάς ή της καθημερινότητάς σου, που πυροδοτεί έντονες τάσης φυγής από τα όποια προβλήματα και  υποχρεώσεις προκύπτουν. Υπομονή.

Καρκίνος

Είσαι επιρρεπής σε ξοδέματα και σπατάλες σήμερα, όχι μόνο λόγω Black Friday αλλά και ως «εκτόνωση» συναισθηματικών ή και οικονομικών (!) ακόμη προβλημάτων. Δεν λειτουργεί έτσι, Καρκίνε μου.

Λέων

Όταν παύεις πλέον να είσαι δεδομένος, όλοι ξαφνιάζονται, αλλά πρέπει να το εφαρμόσεις με συνέπεια για να έχει τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που προσδοκάς.

Παρθένος

Νευράκια σήμερα, μάλλον λόγω δουλειάς που δεν σου αφήνει όσο χρόνο θες για να κανονίσεις με άπλα την καταναλωτική «δράση» σου, εκμεταλλευόμενος τις σούπερ προσφορές.

Ζυγός

Απαγόρευσε στον εαυτό σου να γίνεται θύμα εξαιτίας αγενών συμπεριφορών, εφαρμόζοντας την αρχή της minimum συναναστροφής ατόμων με αυτή την τάση.

Σκορπιός

Η γκρίνια πάει «αγκαζέ» με τις αρνητικές σκέψεις και τη γενικότερη απαισιοδοξία. Το ότι υπάρχει πίεση δεν είναι δικαιολογία για να «ενδίδεις» ολοκληρωτικά.

Τοξότης

Η μέρα έχει πολύ κίνηση, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού μάλλον είσαι από τους πρώτους που σπεύδουν να επωφεληθούν των προσφορών, όντας συνάμα και λίγο ευέξαπτος.

Αιγόκερως

Θες να βγεις καλούλης και γλυκός, όμως το κάνεις κάπως «αδέξια» και πηγαίνει μάλλον προς την σάχλα. Πού θα πάει, θα το «βρεις».

Υδροχόος

Επειδή με τον φίλο θα τσακωθείς, σπάνια με άγνωστο, η υιοθέτησή του «σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» μπορεί να σε βοηθήσει να το ξεπερνάς γρηγορότερα.

Ιχθύες

Εάν υπάρχουν σωστές «βάσεις» αυτοφροντίδας και γνωρίζεις πώς να σέβεσαι τον εαυτό σου, τότε μπορείς και να τον προστατέψεις κατάλληλα.

athensvoice.gr