Ταύρε ένας βαθμός συναισθηματικής έντασης είναι ανεκτός, αλλά το συνεχόμενο «boiling» είναι κουραστικό και για σένα και για τις σχέσεις σου


Κριός

Δεν τα πας καλά με τα «δυμοσιοσχετίστικα» σήμερα, έλα όμως που είναι κι αυτά αναγκαία με τους συνεργάτες, ενώ η προειδοποίηση ισχύει ήδη ενόψει Black Friday: μην σε πιάνει «μανία» και stick to the list! Αυτό.

 

Ταύρος 

Ενας βαθμός συναισθηματικής έντασης είναι ανεκτός, αλλά το συνεχόμενο «boiling» είναι κουραστικό και για σένα και για τις σχέσεις σου. (Απ’ την άλλη σε καταλαβαίνω, η έκλειψη είναι ακόμα «νωπή», οπότε...)

 

Δίδυμοι

Ως άλλος Εμίλ Μαγκί, αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι έξω από «το αυγό» χωρίς να μπορείς να βρεις τον τρόπο να μπεις μέσα. Άστο, μάλλον δεν κοιμήθηκες καλά.

 

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να σε αγχώσει λίγο σχετικά με τα οικονομικά, ίσως υπάρχει και κάποιο σχετικό νέο ή μια απάντηση που σε «ξεβολεύει» αρκετά και σε βάζει σε σκέψεις.

 

Λέων

Ο τοξικός άνθρωπος είναι σαν το χταπόδι. «Απλώνεται» παντού με φοβερή ταχύτητα, απορρυθμίζοντας σε εντελώς με την κατάκριση και την μαυρίλα που αναδύει. Μακριά.

 

Παρθένος

Λίγο να κοιτάξουμε το θέμα του ύπνου και της διαχείρισης του στρες, ρίχνοντας την ένταση, πηγαίνοντας καμία βόλτα, τρώγοντας και κανένα φαγάκι της προκοπής, ε;

 

Ζυγός

Ένας φίλος που δεν σου κάνει ποτέ κοπλιμέντο, που δεν σε στηρίζει στις προσπάθειες σου, αλλά εστιαζει μόνο στα στραβά σου, είναι τι ακριβώς; Α, φίλος είπαμε.

 

Σκορπιός

«Αναζητώντας τον ελεύθερο χρόνο», όπως λέμε ουτοπία, γιατί από ρελάξ... «χορτάσες», αν και μεγαλύτερη αγγαρεία αποδεικνύεται η συνεννόηση με τους άλλους.

 

Τοξότης

Μεγάλο πράγμα να μάθεις να ξεχωρίζεις την ουσία από τις περιττές πληροφορίες στην επικοινωνία με τους άλλους, μίας και ως άνθρωπος κουράζεσαι από τις πολλές λεπτομέρειες.

 

Αιγόκερως

Μια μάτια στον οικογενειακό προϋπολογισμό κρίνεται απαραίτητη πριν οργανώσεις το «σχέδιο» σου για την Black Friday. Με χαρτί και μολύβι παρακαλώ.

 

Υδροχόος

Οι απαιτήσεις των άλλων μοιάζουν βραχνάς, όταν από πίσω παίζεται παράλληλα και το παιχνίδι της υποτίμησης για να «τεστάρουν» αντοχές. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

 

Ιχθύες

Η δουλειά απαιτεί γερή «φασίνα» και πειθαρχία, αλλά μην αγνοήσεις πιθανές ενδείξεις αδιαθεσίας, παίρνοντας και καμία βιταμίνη.

athensvoice.gr