Την ύστατη στιγμή απέφυγε την Τετάρτη (24/11) ο Ολυμπιακός Β' την πρώτη του ήττα στον 1ο όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2, φεύγοντας με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας για την 4η αγωνιστική.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» με 7 βαθμούς μοιράζονται τη 2η θέση με την Ξάνθη, στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια, ενώ οι Θεσσαλοί έχουν 2 πόντους στη 15η θέση.

Ο Νίκολιτς με σουτ στο 29' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, για να ισοφαρίσει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Ζιάκας με σουτ στο 75ο λεπτό.

Στο 88' ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έκανε την ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο ο Μαρίνος ήταν αυτός που με σουτ στο 90'+6 διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού παρέμεινε αήττητη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καδδάς του Συνδέσμου Αχαΐας με βοηθούς τον Δελή του Συνδέσμου Βοιωτίας και τον Δημόπουλο του Συνδέσμου Φλώρινας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράτσια): Μαντζάρης, Σκούπρα, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Χατζής, Παναγιώτου (53' Κανούλας), Κόζουχ (53′ Μπαλογιάννης), Βίγια, Λίταινας, Τιμπουέ, Λεμάνγκρ (68' Ζιάκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Nίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Ξενιτίδης (90' Λιάτσος), Ντόι, Κωστή, Μαρίνος, Κίτσος, Α. Μπα (78' Βοΐλης).

a-sports.gr