Μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή του επιδόματος μικροεπισκευών σε όλους του σεισμόπληκτους δικαιούχους του Δήμου Λαρισαίων, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθαν. Αδαμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη διαδικασία των γραπτών ερωτήσεων.

Το επίδομα των μικροεπισκευών, το οποίο μπορεί να ανέλθει μέχρι και 6.000 ευρώ, ο Δήμος Λαρισαίων θα καταβάλει σε 135 οικογένειες, μια διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 10 Οκτωβρίου. 

Επίσης έγινε γνωστό ότι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021 παρατείνονται οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των 123 προσληφθέντων για την αντιμετώπιση των αναγκών της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε ο κ. Αδαμόπουλος, σε σχετική ερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Δεληγιάννης ανακοίνωσε την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και προέδρου της ΔΗΚΕΛ κ. Κώστα Ρεβήσιου.

Τόνισε ότι έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Λαρισαίων και εξήρε το ήθος του παραιτηθέντα δημοτικού συμβούλου. Ανέφερε δε, ότι τον κ. Ρεβήσιο θα αντικαταστήσει η κ. Ουρανία Ραπτοτάσιου (Γιάννουλη).

Λένα Κισσάβου Eλευθερία