Σε μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αναφέρονται τα εξής:

"Με την έναρξη του σχολικού έτους, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μία δημιουργική σχολική χρονιά.

Το νέο ξεκίνημα, η ελπιδοφόρα αρχή της σχολικής χρονιάς απαιτεί υψηλούς στόχους και νέα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας. Απαιτεί - παράλληλα - κόπους και θυσίες.

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθεια των παιδιών μας στο ταξίδι της μάθησης.

Σ’ αυτό το ταξίδι των αξιών και της γνώσης συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είναι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα, δυσκολίες και νέα δεδομένα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα έχετε τη δύναμη και την επιμονή σ’ αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια.

Τα σχολεία μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με εμπειρίες, γνώσεις, υψηλό ηθικό ερέθισμα, ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Ο κοινός μας στόχος είναι ένα σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στη νέα γενιά τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να πετύχουν τους στόχους τους.

Και πάλι τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο ώστε η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική και να αποτελέσει την αρχή καινούργιων κατακτήσεων."