To τμήμα Υποκριτικής - Γ' Κύκλος Εκπαίδευσης του Κέντρου Έρευνας Θεάτρου & Χορού +ΠΛΗΝ παρουσιάζει το αντιπολεμικό έργο “OTHER SIDE” του Ντέγιαν Ντουκόφσκι. στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης (έναντι 3ου Λυκείου) από 9 έως 13 Ιουνίου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Mετά τον πόλεμο, όλοι έχουν διαλέξει πλευρά και τίποτα δεν θυμίζει το πριν. 

Τέσσερις περιπλανώμενοι άνθρωποι ύστερα από την βία και την φρίκη του πολέμου προσπαθούν να ξαναβρούν τους εαυτούς τους, τις ταυτότητες τους. 

Μετέωροι ανάμεσα στην λιακάδα και τα συντρίμμια, στα χαρακώματα και τον ουρανό, ο Τρίκυ, η Μάλα, η Λίλυ και ο Λάκι είναι έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη για λίγη ζωή παραπάνω.

«Η πορεία της ζωής θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Πρώτα πεθαίνεις, ξεκουράζεσαι. Μετά πας στο γηροκομείο. Ύστερα σου χαρίζουν ένα χρυσό ρολόι και δουλεύεις για 40 χρόνια. Μετά ετοιμάζεσαι για τη γνώση. Πηγαίνεις πανεπιστήμιο, πας σε συναυλίες παίρνεις τα πρώτα σου ναρκωτικά, ερωτεύεσαι, μετά ζεις την πρώτη σου εκδρομή και επιστρέφεις στο σχολείο. Γίνεσαι παιδάκι, μαθαίνεις γραφή και ανάγνωση, παίζεις και ακούς και δεν ακούς τους γονείς σου, ετοιμάζεσαι για το μεγάλο ταξίδι στην μήτρα για να γίνεις ένα με το σύμπαν. Καταλήγεις στον μεγάλο οργασμό.»

Λίλυ: Χαρά Καράτζιου
Λάκι: Αστέρης Κακαδιάρης
Μάλα: Καλλιόπη Λαγκούρα
Τρίκυ: Φάνης Ζαδές

Διάρκεια: 75 λεπτά

Υπεύθυνος τμήματος Υποκριτικής: Ηρακλής Τζαφέτας

Υπεύθυνη τμήματος Σύγχρονου Χορού: Βασιλική Σουλτούκη

Σε όλες τις παρουσιάσεις τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς.

ΕΙΣΟΔΟΣ: Κουτί ελεύθερης συνεισφοράς

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο 6987753839