Στραφείτε σε έναν οικολογικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη γλυτώνοντας το περιβάλλον από τα καυσαέρια. Έχουν έρθει στην μόδα τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα ηλεκτρικά ποδήλατα, για να προσφέρουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα, ένα απ’ αυτά φυσικά είναι η άνεση και η ταχύτητα που μπορεί να σας προσφέρει το σκούτερ ή το ποδήλατο εν μέσω κίνησης.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα και παράλληλα διασκεδάστε με ένα μεταφορικό μέσο που θα σας πάει παντού μέσα στον αστικό ιστό, σε κοντινές ή και πιο μακρινές αποστάσεις από το σπίτι σας.

Ηλεκτρικά σκούτερ

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα στην εμφάνιση και στην άνεση από ένα μηχανάκι. Μοναδικό από τα ηλεκτρικά σκούτερ!

Πρόκειται για ένα σκούτερ της EMW, το οποίο συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα με βασικότερο τις μεγάλες ταχύτητες ώστε να διανύετε ακόμα και μεγάλες αποστάσεις. Ο φωτισμός του είναι Led τόσο στα φανάρια όσο και στο καντράν, ενώ το design του είναι από τα πιο σύγχρονα. Το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ στην Ελλάδα που έχεις τον απόλυτο έλεγχο μέσα από ένα σύγχρονο και εύχρηστο mobile app. Περισσότερα από εδώ.

Το EMW BOOST EDITION 2020 προσφέρει αυτονομία μπαταρίας έως 80km, δεν χρειάζεται ποτέ service και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Στην ποικιλία του Dimko θα βρείτε επιπλέον μοναδικές επιλογές.

Ηλεκτρικά ποδήλατα

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της EMW είναι ειδικά σχεδιασμένο για την μετακίνησή σας εντός της πόλης. Με ενισχυμένο κινητήρα, ανατομική σέλα, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, καθόλου ρύπους προς το περιβάλλον. Σπίτι σας σε 1-3 ημέρες. Ηλεκτρικά Ποδήλατα λοιπόν και οι βόλτες ξεκινούν!

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά του σπαστού ηλεκτρικού ποδήλατου που μπαίνει στο αμάξι, στο λεωφορείο και το μετρό. Αθόρυβο και απόλυτα οικολογικό!

Βρείτε όλες τις κορυφαίες προτάσεις της ηλεκτρικής μετακίνησης, από το Dimko.