Τοξότη, η αισιοδοξία σου επιστρέφει και η αγάπη προς τον εαυτό σου, λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους γύρω σου

__________

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται μια πολλή σημαντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου Κριέ μου, που μπορεί εν δυνάμει να σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές προς όλες τις κατευθύνσεις και τα επίπεδα της ζωής σου. Η ενέργεια που θα εκλυθεί είναι τέτοια που θα μπορέσει να σου δώσει το κίνητρο για νέα ενθουσιώδη ξεκινήματα και ανοίγματα, προσωπικά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσα απαιτούν και κάποιο ρίσκο, κάνοντας και πάλι «το αίμα να ρέει στις φλέβες σου»! Όσοι έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες επηρεάζονται περισσότερο και καθόλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό σου δίνει την αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι για να κάνεις απαραίτητες αλλαγές στο κομμάτι της εργασίας σου και των προσωπικών σου, τελειώνοντας οριστικά με δυσάρεστες καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Από δω και πέρα θα μπορέσεις να φροντίσεις καλύτερα την υγεία και την ευεξία σου, βρίσκοντας τι σε κουράζει και αντικαθιστώντας το με ό,τι σε αναζωογονεί.

Δίδυμοι

Νέες φιλίες, ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση, καινούργιες συνεργασίες και σημαντικές προοπτικές στα αισθηματικά σου φέρνει η ανοιξιάτικη Νέα Σελήνη στον Κριό. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείς να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου, αλλά και να επανεξετάσεις κακώς κείμενα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες και σχέσεις, βάζοντας όρια και κερδίζοντας χαμόγελα!

Καρκίνος

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου ανοίγει η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου σταυρό και στον δυναμικό Κριό, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με ορίζοντα μηνών για ορισμένους. Ό,τι σε φόβιζε και σε δυσκόλευε τα τελευταία χρόνια μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στην καριέρα ή και στις σχέσεις σου. Εσύ όμως πια ξέρεις προς τα πού να κινηθείς και αυτό είναι που έχει σημασία.

Λέων

Διάθεση για «καινούργιες συγκινήσεις» και «νέες περιπέτειες» φέρνει η Νέα Σελήνη στον φιλικό Κριό. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα κυκλοφορείς περισσότερο, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, ξεκινάς κάτι καινούργιο που σε ενθουσιάζει στα επαγγελματικά, ενώ και ό,τι αφορά τις σπουδές και τη μόρφωση γενικότερα έχει μεγαλύτερη εύνοια.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του μήνα «σκαλίζει» κάποιες θαμμένες καταστάσεις στα προσωπικά σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες αλλά και χρήσιμες συνειδητοποιήσεις που σε αφυπνίζουν. Παράλληλα, οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους όπως χρέη, οφειλές και κληρονομικά, ευνοούνται σημαντικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον άξονα σου φέρνει ριζικές αλλαγές και αποφάσεις για τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να τις αναμορφώσεις εις βάθος. Ό, τι λειτουργεί σαν «ανοιχτή πληγή» πρέπει να φύγει. Ό,τι πατάει σε γερά θεμέλια περνάει στο επόμενο στάδιο. Ένας χωρισμος, ένας γάμος, μια επισημοποίηση ή μια καινούργια συνεργασία είναι κάποια από τα πιθανα σενάρια μέσα στο επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Επαναξιολόγηση και σχεδιασμό εκ νέου του τρόπου που λειτουργείς και χειρίζεσαι τον χρόνο στην καθημερινότητα σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μαζί με ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα στη δουλειά. Η υγεία σου χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, ενώ είναι σημαντικό να θυμάσαι πως για να γίνει μια νέα αρχή, πρέπει πρώτα να μπει ένα τέλος.

Τοξότης

Μια πραγματικά ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο Νέα Σελήνη στον Κριό σχηματίζεται σήμερα, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βάλεις μπρος δημιουργικά και επιχειρηματικά σου σχέδια, θέματα εγκυμοσύνης και παιδιών αλλά και ερωτικών σχέσεων. Η αισιοδοξία σου επιστρέφει και η αγάπη προς τον εαυτό σου, λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους γύρω σου!

Αιγόκερως

Focus στα προσωπικά και τα οικογενειακά σου κάνει η ξεχωριστή Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό, σηματοδοτώντας ουσιαστικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ξεκαθαρίσματα με παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα που σου δημιουργούν ακόμα συναισθηματική ανασφάλεια είναι αναγκαία ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, ενώ μπορεί να υπάρξουν και χωροταξικές αλλαγές όπως μια μετακόμιση, μια μετεγκατάσταση στο εξωτερικό ή ένα επαγγελματικό ξεκίνημα με έδρα το σπίτι σου. Προσοχή σε θέματα υγείας, δικά σου και αγαπημένων προσώπων.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Κριό είναι φιλική για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερη κινητικότητα στην καθημερινότητα σου με επαφές, μετακινήσεις, συζητήσεις, ευκαιρίες στα επαγγελματικά, νέες σχέσεις και εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Καλή περίοδος και για αγορά μεταφορικού μέσου.

Ιχθύες

Τον τομέα των οικονομικών σου επηρεάζει η Νέα Σελήνη του μήνα στον Κριό, δίνοντας σου το κίνητρο να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, να επιχειρήσεις ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και να διεκδικήσεις μια αύξηση ή μια προαγωγή αν βρίσκεσαι σε μια πιο σταθερή δουλειά.

athensvoice.gr