Κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων για την Γυναίκα με τίτλο «Η γυναίκα στο επίκεντρο, μια διαχρονική περιπέτεια» διοργανώνει η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων και το Πανεπιστήμιο των Πολιτών. 

Η πρώτη συνάντηση με  τίτλο «Πατριαρχία και γυναίκα στο χθες και το σήμερα»  θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 7 μ.μ και θα μεταδοθεί στο κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο youtube.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο Σωτ. Λαινάς, ψυχολόγος, Phd,αν. επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων προαγωγής Αυτοβοήθειας, ο Σωτ. Παλαιομήτρος, κοινωνιολόγος της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων και η Κυριακή Σπανού σκηνοθέτης, καλλιτεχνική διευθύντρια «Θεσσαλικού Θεάτρου».

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγ. Απρίλη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Λένα Κισσάβου.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Εκτός από την μετάδοση στο κανάλι στο youtube, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στην συζήτηση, μέσω της πλατφόρμας zoom και στην διεύθυνση  https://zoom.us/j/94995126740?pwd=aHB0NmNheCtYT0xOM1ozN2dzeEJmUT09