Τα γραφεία τελετών επιτελούν ένα δύσκολο έργο σε καθημερινή βάση, αφού αναλαμβάνουν κηδείες, μνημόσυνα, ταφές, ενώ έρχονται σε άμεση επαφή με τις οικογένειες των εκλιπόντων. Το επάγγελμα αυτό χρειάζεται επαγγελματισμό, συνείδηση και ανθρωπιά για να μπορέσει να σταθεί.

Ο ανταγωνισμός από την άλλη είναι μεγάλος, γι’ αυτό και ουσιαστικά λίγα είναι τα γραφεία που έχουν διατηρήσει υψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών τους.

Ένα απ’ αυτά είναι το γραφείο τελετών Κιβωτός, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο διαθέτει όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό για την προετοιμασία των εγγράφων, του νεκρού και της τέλεσης μιας νεκρώσιμης τελετής με αμέριστο σεβασμό στον νεκρό και τους συγγενείς.

Είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα, ακόμα και αργίες, επετείους και γιορτές αλλά και όλο το 24ωρο για να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να πάρει από εσάς το βάρος της προετοιμασίας.

Οι δεξιώσεις προς τιμήν του αποθανόντος διατηρούν έναν πολυτελή χαρακτήρα, χωρίς τίποτα το περιττό και πάντα με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.

Εφόσον θέλετε να συμμετέχετε στην προετοιμασία τους, είμαστε στη διάθεσή σας να ακούσουμε την επιθυμία σας και να την κάνουμε πράξη.

Υπηρεσίες

Αποτέφρωση με συνοδεία της σορού και κατόπιν της τέφρας από έμπειρο προσωπικό του γραφείου μας

Κηδείες και μνημόσυνα από τα πιο λιτά μέχρι τα πιο πολυτελή και αριστοκρατικά

Δεξιώσεις με έμφαση στην απόδοση τιμής του νεκρού

Μεταφορές σορών και επαναπατρισμοί με την πρέπουσα προσοχή και αναλαμβάνοντας όλες τις τυπικές διαδικασίες των εγγράφων

Κάθε μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα πολυτελή και καινούργια οχήματα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310 788318 και μέσα από την ιστοσελίδα kivotos-teletes.gr.