Με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα συναντήθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, στο πλαίσιο των επαφών της με τους αυτοδιοικητικούς του νομού Λάρισας.

Η κα Μπίζιου στάθηκε ιδιαίτερα στις αλλαγές που θα επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών στην διακυβέρνηση της Αυτοδιοίκησης, εξηγώντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να επανέλθει η κανονικότητα στους Δήμους και ο εκλεγμένος Δήμαρχος να έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο εκλέγεται από τους πολίτες.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε με τη σειρά του την βουλευτή για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου Ελασσόνας, επισημαίνοντας πως «η κα Μπίζιου βρίσκεται πάντα δίπλα στον δήμο μας γι’ αυτό και την ευχαριστώ δημόσια».

Οι υποδομές του οδικού δικτύου που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι του δήμου Ελασσόνας, καθώς και ο αγροτοδιατροφικός τουρισμός, ένα προϊόν εναλλακτικού τουρισμού που προωθεί το Υπουργείο Τουρισμού, αναμένεται να συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια ανάτασης της τοπικής οικονομίας μετά το τέλος της πανδημίας, ήταν δύο ακόμα ζητήματα τα οποία απασχόλησαν την συνάντηση της βουλευτού με τον δήμαρχο Ελασσόνας.

«Μια πλούσια σε προϊόντα επαρχία όπως αυτή της Ελασσόνας μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη μέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μπίζιου

Η κα Μπίζιου θα συνεχίσει τις επαφές της με τους αυτοδιοικητικούς του νομού.