Ολύμπια αύρα είναι ο τίτλος του νέου ορχηστρικού του γνωστού Λαρισαίου Μουσικοσυνθέτη και Στιχουργού Θωμά Αστερίου – Μπαγιαντέρα (με καταγωγή από το Πύθιο και τον Κοκκινοπλό Ολύμπου).

Σόλο Μπουζούκι στο ορχηστρικό αυτό παίζει ο ιστορικός μπουζουξής και συνθέτης του λαϊκού τραγουδιού Δημήτρης Χιονάς.

Ενορχήστρωση Προγραμματισμός και Ηχοληψία είναι του Αχιλλέα Μοχλούλη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο έχει η Αθηνά Κρικέλη της ELLOPIA Films USA - New York.

Το ορχηστρικό αυτό θα κυκλοφορήσει στο νέο διπλό cd με τίτλο "Μελωδικές περιπλανήσεις" που ετοιμάζει εδώ και δύο χρόνια ο Θωμάς Αστερίου με 36 τραγούδια σε στίχους του και την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων μουσικοσυνθετών και ερμηνευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H διεθνούς φήμης πολυβραβευμένη σκηνοθέτιδα Αθηνά Κρικέλη που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο γράφει για την «Ολύμπια Αύρα»: "Μία μελωδία εμπνευσμένη από την υπέροχη μορφή του πιο λαμπερού όρους του Πλανήτη!

Έχει εμπνεύσει από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπους λόγιους και μη, πλούσιους και φτωχούς, Έλληνες και ξένους !
Καταφέρνει με την αίγλη του να θαμπώσει τις σκέψεις μας, να βάλει μελωδία στην ψυχή μας!

Η αύρα του Ολύμπου είναι ένα όραμα, είναι πάθος και φως και ο καθένας που έχει το χάρισμα να δημιουργεί είναι ευλογημένος ! Χαίρομαι που δικές μας εικόνες του Ολύμπου στόλισαν την μελωδία σας! Καλοτάξιδο!"

Αθηνά Κρικέλη

Δείτε το βίντεο: