Την πρώτη θέση κέρδισε η λαρισαϊκή εταιρία καφέ Bruno του Κωνσταντίνου Αναστασίου στον πανελλήνιο θεσμό της εστίασης Εstia awards 2021 που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα και παίρνουν μέρος τα κορυφαία ονόματα του χώρου της εστίασης.

Το πρώτο mobile café στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε και κατασκευάζετε εξ ολοκλήρου στη χώρα, δημιουργήθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα του τμήματος ανάπτυξης της Bruno, της εταιρίας Marios Chadoulos interior design και της Grafix design studio.

Η νέα ρυμουλκούμενη καντίνα παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά πριν περίπου 16 μήνες και σήμερα λειτουργεί με επιτυχία σε Λάρισα (3 σημεία), Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια, Σέρρες και σύντομα σε πολλές ακόμη πόλεις. 

Η καντίνα Bruno διαστάσεων 6μ Χ 2,40μ είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα συστήματα και τις προδιαγραφές ενός Bruno coffee store και μπορεί να σερβίρει όλη την γκάμα των προϊόντων εύκολα, γρήγορα & ποιοτικά.

Ήδη λειτουργούν 9 coffee box στην Ελλάδα ενώ παράλληλα η εταιρία μεγαλώνει και το δίκτυο των κλασσικών coffee store με 65 καταστήματα σε 27 πόλεις.