Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ελασσόνας οι κλαδεύσεις και συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων στην πόλη και στις κοινότητες, υπό την επίβλεψη του Διευθυντή κ. Κ. Αργυρίου και της Προϊσταμένης κ. Φ. Σαββίδου.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου συνεργεία του δήμου, με όλα τα απαραίτητα μέσα, πραγματοποίησαν εργασίες περιμετρικά του Ειρηνοδικείου Ελασσόνας, της πλατείας στο Παλιό Τελωνείο, σε παιδικές χαρές, στην περιοχή της Παλιάς Τοξωτής Γέφυρας στη συνοικία Βαροσίου και στο Δημοτικό Ωδείο.

Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή της παλιάς γέφυρας, επειδή τα δέντρα και η βλάστηση έκρυβαν το ιστορικό λιθόκτιστο γεφύρι, εμποδιζόταν η πρόσβαση στην κοίτη του ποταμιού και υπήρχε κίνδυνος πτώσης δέντρων σε  περίπτωση δυνατών ανέμων.

Επιπλέον καθαρίστηκε πολύ σχολαστικά η πλευρά στην είσοδο της πόλης βόρεια του Δημοτικού Ωδείου, όπου υπάρχει έντονη βλάστηση και παρατηρείται το φαινόμενο διερχόμενοι οδηγοί να πετούν σκουπίδια.

Όλη την εβδομάδα ανοιχτό φορτηγό του δήμου συνεχίζει καθημερινά την συλλογή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων.

Η υπηρεσία καθαριότητας κάνει έκκληση προς όλους να ενημερώνουν στο τηλέφωνο 2493024970, για την τοποθέτηση κλαδιών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η απομάκρυνσή τους.