Σε αγιασμούς για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς σε σχολεία της επαρχίας  Φαρσάλων, παρέστη τη Δευτέρα ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής.

Μιλώντας προς τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό ο κ. Εσκίογλου σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ως δήμος Φαρσάλων κάναμε ότι είναι δυνατό ώστε η χρονιά να ξεκινήσει με ομαλότητα. Θα είμαστε στο πλευρό καθηγητών και μαθητών για ότι χρειαστεί στην πορεία. Είναι μία δύσκολη και ιδιάζουσα περίοδος λόγω της πανδημίας. Γι’ αυτό καλώ όλους τους μαθητές να ακούσουν τις εκκλήσεις των μεγαλύτερων, της επιστημονικής κοινότητας και της πολιτείας και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το να φοράμε μάσκα είναι πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τους δικούς μας ανθρώπους και το συνάνθρωπο. Καλή και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία σε όλους».

Τον αγιασμό στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο και στο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ενώ επίσης το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Σταύρος Κουκουλιός, Δημήτρης Γούσιας και Κωνσταντίνος Μπρόζος καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκατζόγιας.