Το νέο πρόγραμμα προβολών στα Victoria Cinemas για την κινηματογραφική εβδομάδα από 3-9-2020 έως και 9-9-2020 περιλαμβάνει:

AFTER 2: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Σκηνοθεσία: ΡΟΤΖΕΡ ΚΑΜΠΛ

Σενάριο: ANNA TONT

Ηθοποιοί: ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝΔιάρκεια:105 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2019

Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/9 Καθημερινά στις 19:20& 20:00 & 21:30

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα …ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΣ ΜΠΟΥΝ

Σενάριο: ΤΖΟΣ ΜΠΟΥΝ

Ηθοποιοί: ΆΝΙΑ ΤΕΙΛΟΡ-ΤΖΟΙ, ΜΕΙΣΙ ΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΤΣΑΡΛΙ ΧΙΤΟΝ

Διάρκεια:105 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2019

Είδος ταινίας:SCI-FI, ΤΡΟΜΟΥ

Καθημερινά στις 22:35

Η ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» είναι ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες, αλλά και η φιλία τους, θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Ηθοποιοί: ΓκουλιέρμοΦραντσέλα, ΝτιέγκοΠερέτι, Λούις Λούκε

Σκηνοθεσία: ΆριελΓουίνογκαρντ

Σενάριο: Άλεξ Ζίτο Φερνάντο Αραούχο

Διάρκεια: 114 Λεπτά

Καθημερινά στις 21:50

Συνδυάζοντας ιδιοφυείς ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις, το «Κόλπο του Αιώνα» εμπνέεται από μια απίστευτη-κι-όμως-αληθινή, θρυλική ληστεία για να στήσει μια απολαυστική κωμική περιπέτεια που έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία στην Αργεντινή και ξεκινάει τώρα τη διεθνή της καριέρα.

TENET

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ

Ηθοποιοί: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ, ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΝΤΕΜΠΙΚΙ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ, ΤΖΟΝ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΛΕΜΕΝΣ ΠΟΕΣΙ, ΝΤΙΜΠΛ ΚΑΠΑΝΤΙΑ

Διάρκεια: 150 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2019

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Καθημερινά στις 19:45& 22:15

Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Γνωρίζοντας μόνο μία λέξη, ένας άνδρας παλεύει για την επιβίωσή του και ταξιδεύει στον υπόγειο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας για να διαλευκάνει μια υπόθεση που ξεδιπλώνεται σε κάτι πέρα από τον πραγματικό χρόνο.

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΟΛΤ ΝΤΟΡΝ

Σενάριο: ΓΚΛΕΝ ΜΠΕΡΓΚΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ Διάρκεια: 94 λεπτά Χρονολογία παραγωγής: 2019

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καθημερινά στις 19:00

Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ.

VICTORIA CINEMAS

Τέρμα Κούμα& Λάμπρου Κατσώνη 20

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 2410 230707

και onlineαγορά εισιτηρίων στο www.victoria-cinema.gr