Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε προς τον Δήμαρχο Ελασσόνας ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός, για την παραχώρηση γραφείου στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού στην Ελασσόνα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Λάβαμε την επιστολή σας και δια της παρούσης θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την παραχώρηση γραφείων στέγασης στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πόλη σας.

Παρακολουθούμε τις δράσεις του Π.Τ του Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι έμπειροι και κατάλληλα καταρτισμένοι εθελοντές μας θα συνεχίσουν να υλοποιούν το ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού μας με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα και πάντοτε με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του ερυθροσταυρικούκινήματος προς όφελος των πολιτών της Ελασσόνας.

Επίσης, θα είμαστε δίπλα σας για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε δράση προγραμματισθεί στην περιοχή σας, με την παροχή υγειονομικής κάλυψης, με την παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών, αλλά και με βασικά για επιβίωση των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας αγαθά, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Σας ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την πολύτιμη συμβολή σας στο έργο μας διασφαλίζοντας χώρο για τη στέγαση του Π.Τ  Ε.Ε.Σ Ελασσόνας και σας ευχόμαστε ευόδωση προσωπικών σας στόχων και προσδοκιών.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ
Dr. Αντώνιος Αυγερινός