Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, καθώς θα κριθούν τα πάντα στη μάχη της παραμονής, σε ένα φινάλε-θρίλερ!

Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19.15. Ο τελευταίος της βαθμολογίας, Πανιώνιος θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ατρομήτου, ενώ η Ξάνθη, οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο και βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, θα φιλοξενηθεί από τη Λάρισα στο «AEL FC Arena».

Όποια από τις δύο ομάδες καταλάβει την τελευταία θέση θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η προτελευταία θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για τη σωτηρία της μέσω των μπαράζ, την ώρα που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν -και με ποιον τρόπο- γίνει αναδιάρθρωση, όπως έχει ακουστεί.

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον αδιάφορο βαθμολογικά, Βόλο και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον νικήσει η Ξάνθη και φτάσει στους 26 βαθμούς και ταυτόχρονα ηττηθεί στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός από τον Βόλο, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν.

Σε αυτήν την περίπτωση οι Ακρίτες θα παραμείνουν στη Super League και ο Παναιτωλικός θα παίξει στα μπαράζ, καθώς σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία υπερτερεί η Ξάνθη.

Όσον αφορά στον Πανιώνιο θα αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό αν κερδίσει στο Περιστέρι και δεν φύγει με τη νίκη η Ξάνθη από τη Λάρισα.

Το παιχνίδι που κλείνει την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ είναι αυτό στο «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία θα τεθούν αντιμέτωποι χωρίς να έχουν το παραμικρό βαθμολογικό άγχος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 18 Ιουλίου

19:15 AEL FC Arena, Λάρισα - Ξάνθη (Novasports 1)

19:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (Novasports 2)

19:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Πανιώνιος (ΕΡΤ Sports)

19:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - ΝΠΣ Βόλος (ΕΡΤ3)

zougla.gr