Το δημοτικό γήπεδο της πόλης της Ελασσόνας επισκέφθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Στέλιος Δημότσιος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του δήμου Ελασσόνας κ. Δραγατσίκης Ιωάννης και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Έλενα Ταζέ συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας του Π.Ο.Ελασσόνας κ. Χατζηβασίλη Άλκη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, και εν όψει της ανόδου της ομάδας του Π.Ο.Ε στην Γ Εθνική κατηγορία, συζητήθηκαν οι απαιτήσεις του κανονισμού γηπέδων ασφαλείας και προστασίας των αγώνων της ΕΠΟ, καθώς και οι εργασίες που απαιτούνται, με το χρονοδιάγραμμα τους, για την κάλυψη των παραπάνω απαιτήσεων.

Ο κ. Δραγατσίκης τόνισε: «Ο δήμος Ελασσόνας μέσω της τεχνικής υπηρεσίας , είναι κοντά σε κάθε ανάγκη των δημοτών μας. Η πολυπόθητη άνοδος της ομάδος του ΠΟΕ στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία απαιτεί από την πλευρά του δήμου να διευθετηθούν κάποια θέματα τεχνικής φύσεως,ώστε να παρουσιάσουμε το γήπεδο από κάθε άποψη έτοιμο για την τέλεση αγώνων εθνικών κατηγοριών».

Ο  εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, κ. Στέλιος Δημότσιος κατέγραψε τα απαιτούμενα σημεία που χρήζουν παρέμβασης για την απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας της Ελασσόνας στην Γ Εθνική και δήλωσε: «Όπως η περιφέρεια Θεσσαλίας κατά το περασμένο έτος βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό το κεντρικό γήπεδο της πόλης, έτσι και τώρα,μέσω της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας Θεσσαλίας θα βοηθήσει τον δήμο Ελασσόνας να έχει το γήπεδο στην εντέλεια όπως απαιτεί ο κανονισμός τέλεσης αγώνων εθνικής κατηγορίας κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».