Συνάντηση με το προεδρείο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με αφορμή την κατάθεση του Πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. 

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τις ρυθμίσεις που εισάγει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, με τους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς να καταθέτουν στη Λαρισαία βουλευτή τα σημεία στα οποία διαφωνούν. 

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά είδα ξανά σήμερα τους φίλους καθηγητές της ΔΑΚΕ με τους οποίους είχαμε μια γόνιμη συζήτηση. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χωρίς διάλογο εμπεριστατωμένο τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει στην κατεύθυνση που όλοι θέλουμε. Εξακολουθώ βαθιά να πιστεύω πως όλα είναι ζήτημα Παιδείας. Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης, κάτι που αποτυπώνεται και στο παρόν νομοσχέδιο». 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Τ.Ε. ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. ν. Λάρισας κ. Νίκος Καρκαλής και τα μέλη της ΔΑΚΕ κκ. Μιχάλης Τζιατζιάς Θανάσης Φούντας, Δάφνη Μπατσίλα και Νίκος Ζέρβας.