Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γιώργο Μανώλη συναντήθηκε στην έδρα του Δήμου Τεμπών, στο Μακρυχώρι, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου, κα Βασιλεία Καραΐσκου, ο Αντιπρόεδρος, κ. Κώστας Γεωργαντάς, η Γραμματέας, κα Μαρία Τζιότζιου και η Έφορος, κα Ευαγγελία Γκανάτσιου, ενημέρωσαν εκτενώς τον Δήμαρχο για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, τις προτεραιότητες και τους στόχους που θέτει για την Ελάτεια καθώς και τις προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα για διάφορα ζητήματα σχετικά με την Ελάτεια, αλλά και τον Δήμο Τεμπών ευρύτερα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία και εξέφρασε τη διάθεση του Δήμου να παρέχει στήριξη και βοήθεια σε δράσεις που προάγουν και αναδεικνύουν τον πολιτιστικό πλούτο του Δήμου Τεμπών και να σταθεί ενεργά πλάι στους φορείς πολιτισμού και στο πολυεπίπεδο έργο τους.

Παρών στην εποικοδομητική συζήτηση ήταν και ο τοπικός σύμβουλος Ελάτειας, κ. Κώστας Κίτσιος.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας στο τέλος της συνάντησης ευχήθηκε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του, και εκφράζει την ικανοποίησή του που βρήκε ευήκοα ώτα στον Δήμο Τεμπών σχετικά με τους προβληματισμούς και τους στόχους του».