Ανέβηκαν εκ νέου οι τόνοι μεταξύ Κούγια - Πηλαδάκη για το AEL F.C. ARENA και όχι μόνο. Ο επικεφαλής της ΑΕΛ σε ανακοίνωσή του επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου κάνοντας λόγω για ποσό 2 εκ. ευρώ που κατέβαλε μέχρι τώρα για το γήπεδο ποσό που αμφισβητεί ο επιχειρηματίας.

Η δήλωση Κούγια

Εσείς όλοι του περιβάλλοντος της παλιάς ΑΕΛ δεν πρέπει να είσαστε φυσιολογικοί άνθρωποι με όλα αυτά που έχετε κάνει εις βάρος της ιστορικής ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, αφού μετά από την καταστροφή που προκαλέσατε με τα 19.000.000€ που δημιουργήσατε χρέη οδηγώντας την στα τοπικά πρωταθλήματα και την εξευτελιστική για την ιστορία της ΑΕΛ προσπάθεια να την μετατρέψετε σε ΑελοΒέροια, τολμάτε και έχετε το θράσος να κάνετε και απαντήσεις – ανακοινώσεις εις βάρος μου την παραμονή της ημερομηνίας ιδρύσεως της ιστορικής αυτής ομάδος, την οποία εσείς καταστρέψατε στην Ελλάδα για 5 χρόνια και την ρεζιλέψατε παγκοσμίως για πάντα.

Κάθε μέρα πρέπει να κάνετε τον σταυρό σας στον Άγιο Αλέξιο, αφού από τα δικά μου χρήματα ζείτε και από τα δικά μου χρήματα παραμένει στην ιδιοκτησία Πηλαδάκη το ερειπωμένο AEL FC ARENA, το οποίο ζωντάνεψα και συντηρώ εγώ, πληρώνοντας σε εσάς μέχρι τώρα σε πέντε χρόνια 2.000.000€.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η απάντηση της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ για τον Αραμπατζή και για τον άλλον τον Μπουτσικάκη, δεν ξέρω ακριβώς πως τον λένε μην τον αδικήσω κιόλας, απευθύνεται προς εμένα.

Όταν θέλω να δηλώσω κάτι εγώ προσωπικά το δηλώνω και βάζω και την υπογραφή μου και δεν απαντώ χωρίς ένα ονοματεπώνυμο, όπως κάνετε εσείς και βάζω μπροστά την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ, λες και ο ιδιοκτήτης της είναι άγνωστος.

Όμως επειδή έχω αγανακτήσει πια από την μία να τρέχω να πληρώνω ξένους δικηγόρους στην FIFA και στην UEFA, για να μην πάθουμε αυτά που έπαθε ο Άρης, και να αντιμετωπίζω προσφυγές των δεκάδων ξένων ποδοσφαιριστών που επί Πηλαδάκη έμειναν απλήρωτοι στην ΑΕΛ, διεκδικώντας 9.500.000 απλήρωτα ευρώ προς αυτούς (το ίδιο ποσό ανέφερε και η αίτηση του Πηλαδάκη για την υπαγωγή στο άρθρο 99, μετά την αποτυχία της ΑελοΒέροιας) από την άλλη τρέχω να εξοφλήσω αγωγές διαφόρων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στην ΑΕΛ επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα στην Γ’ Εθνική, όταν η Γ’ Εθνική ήταν ερασιτεχνική και πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ήταν κάποιος δικηγόρος ονόματι Μπαλατσούκας, ο οποίος ενώ ήταν γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΛ έγινε και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, όταν απεκαλύφθη ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας απαγορευόταν να έχει την οποιαδήποτε σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο λόγω της πτωχεύσεως και διαλύσεως των Τρικάλων, εισπράττοντας και 2500€ αμοιβή το μήνα.

Όσον για την αναφορά της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ περί συσπειρώσεως των οπαδών της ΑΕΛ εκείνη την εποχή, θυμάμαι ότι ο κ. Πηλαδάκης έφυγε από την Λάρισα κακήν κακώς, αφού προηγουμένως η ΠΑΕ ΑΕΛ πτώχευσε και διαλύθηκε και αηδιασμένος από το εμετικό πανό που του ανέβασαν οι Monsters τότε « Πηλαδάκη Πηλαδάκη κάνε με τον Ρέμο ένα παιδάκι», παρά το ότι είχε δώσει γλυκό ψωμί στον πρόεδρο των Μonsters Γεωργίου, που πήρε την εργολαβία να βάψει το AEL FC ARENA, είχε δικηγόρο στην ΠΑΕ τον γενικό γραμματέα των Monsters, τεράστια νομική προσωπικότητα της Λάρισας, Γιολδάση και γιατρό στην ΠΑΕ ΑΕΛ την τεράστια ιατρική προσωπικότητα, τον ορθοπεδικό κ. Τσαγκάλη, αυτόν που επί 15ώρες την ημέρα τουλάχιστον είναι στο facebook για να βρίζει εμένα και τους συνεργάτες μου, όχι βεβαίως γιατί δεν τον προσλάβαμε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά γιατί ήμουν τόσο βλάκας να αγοράσω από αυτόν αντί 22.000€ ένα αυτοκίνητο το οποίο στο πρώτο του ταξίδι έκαψε την μηχανή του και αναγκάστηκα να πληρώσω άλλες 10.000€ στον φίλαθλο μας κ. Παλιοκώστα για να το φτιάξω και να το πάω στην Αθήνα.

Να παρακαλάτε να μην αποφασισθεί να παίξουμε χωρίς οπαδούς, όχι μόνο τώρα, αλλά και την επόμενη σεζόν, γιατί δεν σας σώζουν ούτε οι συναυλίες του αληθινά κορυφαίου τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου.

Άντε επιτέλους, σας βαρέθηκα.

Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ στην δουλειά μου, με τα παιδιά μου και στην ζωή μου και για να μην παρεξηγούμεθα, δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τώρα που την έφτιαξα.

H απάντηση Πηλαδάκη

Απαντώντας στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Κωστής Πηλαδήκης αναφέρει τα εξής:

«Μας λέτε συνέχεια για δυο εκατομμύρια ( είναι λιγότερα από 2 εκ , αφορούν 5 χρόνια χρήσης και περιλαμβάνονται επιπλέον χρήσεις όπως εστιατόρια καντίνες κλπ ) και παραβλέπετε συνεχώς ότι επενδύθηκαν απ την τράπεζα και εμένα προσωπικά εκατομμύρια για να υπάρχει αυτό το κόσμημα που θα παραμείνει στη πόλη.! Πλην όμως όπως σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου καθώς και σε τεράστιες ομάδες όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Αρσεναλ , Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Ντορτουμντ, Μίλαν η Ελληνικές όπως Αεκ ,Ολυμπιακός όταν επενδύονται χρήματα από ιδιώτες και τράπεζες τα χρήματα αυτά επιστρέφονται κάποια στιγμή!! Εσείς λοιπόν θέλετε να επενδύουν τα θύματα και εσείς να παίζετε τζάμπα!! Το ίδιο προσπαθείτε να κάνετε και τώρα με το Αλκαζάρ που είναι κρατικό και όχι ιδιωτικό όπως το Αελ fc arena.

Τα χρήματα λοιπόν που δίνετε είναι αστεία μπροστά στην επένδυση….. τις χρονιές που δεν έπαιζε η ομάδα βρήκαμε τρόπο και συντηρήσαμε το γήπεδο και το ίδιο θα κάνουμε στο μέλλον….το γήπεδο και η ομάδα υπήρχαν πριν από εσάς και θα υπάρχουν και μετά».

Εφ. ΚΟΣΜΟΣ kosmoslarissa.gr