Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο AEL FC Arena και τις επόμενες μέρες θα είναι πανέτοιμο για χρήση.

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο και πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει το χορτάρι της επόμενες μέρες και να είναι πανέτοιμο για χρήση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση όλα πήγαν καλά και γρηγορότερα σε σχέση με το πότε περίμεναν να ολοκληρωθούν αυτά και πλέον γίνεται αναφορά στις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 5 φάσης των εργασιών της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA από την ανάδοχο εταιρεία Hellasod.

Ήδη από χτες Τρίτη 22/10/2019 η ανάδοχος εταιρεία, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα πέρασε στην 6 φάση των εργασιών.

Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη δεύτερη επισπορά του χλοοτάπητα (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν το κόψιμό του και θα ακολουθήσει η 3 μετά τον αγώνα με τη Λαμία), τον ψεκασμό και τη λίπανση του, καθώς και την αμμοδιανομή της επιφάνειας.

Απόλυτη προτεραιότητα της αναδόχου εταιρείας πλέον είναι αφενός μεν η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, μέσω της λίπανσης και των προγραμματισμένων ποτισμάτων, αφετέρου δε η υγιής ανάπτυξη συνολικά του χλοοτάπητα και της επιφανείας του.

Η όψη αυτή τη στιγμή του χλοοτάπητα έχει ελαφρώς κίτρινο-καφέ χρώμα, όψη φυσιολογική για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί (κυρίως λόγω της αμμοδιανομής), η οποία θα βελτιωθεί την επόμενη εβδομάδα με την επίδραση των παρεμβάσεων".

sport24.gr