Την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 19:00- 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο Αλκαζάρ μια κατασκηνωτική ημέρα με αφορμή  τη λήξη και της δεύτερης περιόδου του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο συνεχίζεται επιτυχώς για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, οι παιδαγωγοί και οι μικροί Κατασκηνωτές, αλλά και οι φορείς της πόλης που εμπλέκονται και υποστηρίζουν το πρόγραμμα, παρουσιάζοντας δράσεις εικαστικού, μουσικού και αθλητικού ενδιαφέροντος για όλους. 

"Ελάτε όλοι να ζήσουμε από κοντά μια «κατασκηνωτική» ημέρα και να γνωρίσετε τις δημιουργικές απασχολήσεις των μικρών Κατασκηνωτών- που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον τους και τη αγάπη τους για το συγκεκριμένο πρόγραμμα- να παίξετε, να τραγουδήσετε και να χορέψετε μαζί μας. Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις!" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η 3η Κατασκηνωτική Περίοδος θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου με ποικίλες και άκρως ενδιαφέρουσες δράσεις.