H Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. ''Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.'' ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά, δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος «ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER/CLLD του ΠΑΑ 2014-2020 της «Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α ''Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.''», που εδρεύει στο Δήμο Ελασσόνας του Νομού Λάρισας.

Συγκεκριμένα προκηρύσσεται η πρόσληψη, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, ενός ατόμου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και ενός (1) ατόμου ΠΕ Οικονομολόγων, για ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά , μέχρι Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019,  είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας –Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. ‘‘Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.’’, Χρ. Βλαχοδήμου 1- Τ.Κ. 40200 Ελασσόνα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, υπόψη κας Χατζούλη Ελένης ή στο γραφείο της Διεύθυνσης της Υπηρεσίας  υπόψη κας Μπασδέκη Σεβαστής (τηλ. επικοινωνίας: 2493025047  εσωτ.2).

Όλες οι πληροφορίες  στην ιστοσελίδα http://www.aenol.gr/ και στο link http://www.aenol.gr/anouncements/item/655-ανακοινωση-υπ΄αριθμ-σοχ-1/2019-συναψησ-συμβασησ-εργασιασ-ορισμενου-χρονου