Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανακύκλωση συσκευασιών. 
Τη δράση συνδιοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και ο ΣΚΑΙ και συμμετείχαν πάνω από 350 μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.
Τα παιδιά έπαιξαν  στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης με παιχνίδια που σκοπό έχουν την εξοικείωσή τους με την ανακύκλωση στο μπλε κάδο.
Η δράση έκλεισε με την κλήρωση δυο ποδηλάτων. Τα παιδιά που κέρδισαν έχουν ενημερωθεί και θα παραλάβουν το δώρο τους μέσα στον επόμενο μήνα.
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς όλων τα σχολείων που συμμετείχαν στη δράση, συγκεκριμένα τα 3ο , 4ο , 12ο , 30ο , 37ο , 44ο Δημοτικά Σχολεία και το δημοτικό σχολείο Καραβάνα. Ομοίως, τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς της Παιδικής Στέγης Λάρισας που έκλεισαν όμορφα την εκδήλωση ερμηνεύοντας τραγούδια για την Ανακύκλωση.
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης βρίσκεται πάντα στη διάθεση των σχολείων για την ενημέρωση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών.