Φαρμακευτικά σκευάσματα, αναλώσιμα και υγειονομικό υλικό παραδόθηκαν στους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας από τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, στα πλαίσια της στήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
Η παράδοση έγινε στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου όπου κι έγινε ενημέρωση από τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου για τη δράση της δομής καθώς και συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων για την καλύτερη ιατροφαρμακευτική εξυπηρέτηση των δικαιούχων.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ. 2410-626123, Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου (23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου)  και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243, Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α,3ος όροφος.