Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος» αυτή την Κυριακή 17/2 στα Victoria Cinemas.
Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812.
Η Ιστορία του παραμυθιού
Ο πιο παιχνιδιάρης Γάτος όλων των παραμυθιών ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!
Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ!
Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Φοράει μπότες! και πάνω από όλα είναι ΕΞΥΠΝΟΣ!!!
Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!
Τα διδάγματα του έργου
Τέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ' τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο,για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!
Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ.
Η παράσταση πλαισιώνεται απο ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΡΑΓΟΥΔΙ όπου έγραψε η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ μέσα από τους στίχους της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
Επί σκηνής οι έμπειροι ηθοποιοί μας σε συνδυασμό με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζουν και ξεσηκώνουν μικρούς & μεγάλους!!!
Η ζωγραφική του σκηνικού είναι της ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΖΑΠΑΛΤΑ, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ.
Έτσι λοιπόν αυτή τη μοναδική παράσταση με ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ & ΘΕΑΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στα Victoria Cinemas την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 12:00 και στις 17:00! Μην το χάσετε!
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί:
Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου,
Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, Έλενα Αθανασοπούλου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ώρες: 12:00μ.μ & 5:00μ.μ.
Προπώληση 8 € - Ταμείο 10 € - Αγοράστε τα εισιτήρια σας από τα ταμεία του κινηματογράφου από τις 15:00 έως τις 22:30!
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ