Δεν υπάρχει δράση σήμερα στην Α1 πόλο γυναικών, λόγω του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την Ρωσία στις 8 μ.μ. στην Πάτρα για το γουόρλντ λιγκ. Δεδομένου λοιπόν ότι η 6η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 8/12, έχουμε την ευκαιρία να δούμε μέσω των στατιστικών στοιχείων τι έχει συμβεί στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της χρονιάς, εκεί όπου ο ΝΟΛ, τα πήγε πολύ καλά στην πρεμιέρα με την Γλυφάδα στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ, μετά είχε δύο άσχημες εμφανίσεις εδώ μέσα, με Νηρέα και ΝΕΠ, για να έρθουν εκ νέου οι καλές παρουσίες στην Γλυφάδα και στο Χαλάνδρι στη συνέχεια.
Ο ΝΟΛ στο παρθενικό του ταξίδι στη μεγάλη κατηγορία, είναι η μόνη ομάδα της Α1 με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας πετύχει 42 τέρματα, (η 5η καλύτερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας), ενώ έχει δεχθεί 60γκολ (όσα και ο Εθνικός), έχοντας καλύτερη άμυνα μόνο από το Ρέθυμνο που έχει δεχθεί 66 τέρματα!
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΚΟΡΕΡ Η ΚΟΥΣ!
Για το ΝΟΛ έχουν σκοράρει έως τώρα, 14 φορές η αρχηγός της εθνικής Τουρκίας, Κούμπρα Κους, (που είναι στην κορυφή της παραγωγικότητας όλης της κατηγορίας, μαζί με την Ξενάκη της Βουλιαγμένης, ενώ είναι η μόνη αθλήτρια που έχει πετύχει σε δύο αγώνες από 5 γκολ!) και 6 η Ασημένια Τσιγαρίδα (από τις φουνταριστές), η Ιωάννα Τουλουμτζίδου έχει πετύχει 5 γκολ και από 4 οι Μαρία Μπαλάτσα, Κάρλα Τοκίνι και Βίκυ Χασιώτη και 1 η Αναστασία Πατούνα (από τις περιφερειακές), ενώ η αμυντικός Ναυσικά Μπαλάτσα έχει πετύχει κι αυτή 4 τέρματα.
Έτσι βλέπουμε την ομάδα του ΝΟΛ να έχει πάρει τα 20 από τα 42 του γκολ από τις φουνταριστές, - το μεγαλύτερο ποσοστό από όλες τις ομάδες της Α1, - με τις περιφερειακές και τις αμυντικές του παίκτριες να έχουν πετύχει 18 και 4 τέρματα αντίστοιχα.