Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνοντας την προσωπική σας ανάγκη να εμβαθύνετε στα πράγματα. Η θετική της σχέση με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη πράγματα τα οποία σας μπερδεύουν ή σας στεναχωρούν αλλά επειδή λόγω των εκλείψεων και του επερχόμενου Ερμή ανάδρομου θα υπάρξουν αποκαλύψεις, καλό θα είναι να είστε σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα και να μην ονειροβατείτε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα προσανατολίζεστε προς την κατεύθυνση από την οποία θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Παραμείνετε σε αυτή για να φτάσετε ότι είναι πολύτιμο για εσάς αλλά χωρίς να χάνετε την αντικειμενικότητά σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη ακόμη απέναντι σας, σας ωθεί να στοχεύσετε σε ότι μπορεί να επεκταθεί μέσα από την συνεργασία και τους ανθρώπους που σας στηρίζουν. Αυτή την στιγμή λειτουργούν και ως καθρέφτης γιαυτό μείνετε σε μια ασφαλή οδό χωρίς φοράτε ροζ γυαλιά.

Για τους Διδύμους, καθημερινές ασχολίες και εκκρεμότητες προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τις τελευταίες ημέρες. Η ανάγκη να κάνετε την καθημερινότητά σας περισσότερο ευχάριστη θα είναι το κίνητρό σας.

Για τους Καρκίνους, οι εμπνεύσεις είναι ο οδηγός σας σήμερα. Νέα δεδομένα και καινούργιες ιδέες μπορούν να προστεθούν σε ότι κάνετε αυτή την στιγμή ωστόσο μην ξεχνάτε πως διανύουμε περίοδο εκλείψεων και ο Ερμής μπήκε χτες ανάδρομος.

Για τους Λέοντες, οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα ακόμη είναι ανοιχτά και σας απασχολούν. Σήμερα προτείνονται ή βρίσκεται εσείς η ίδια/ο ίδιος κάποιες λύσεις.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει πιο κοντά σε έναν στόχο σας. Μην μεταφέρετε όλες τις ιδέες σας στους άλλους αλλά ότι είναι σημαντικό και χρειάζεται να γίνει αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Ότι αποφασίσετε καλό θα είναι να σκεφτείτε πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει σε καθημερινό επίπεδο. Ακόμη καλύτερα περιμένετε μέχρι τέλος του μήνα για να είστε πιο σίγουρη/ος για τις αποφάσεις που παίρνετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναμοχλεύει πολλά θέματα αυτής της περιόδου. Ωστόσο, μην χάνετε την αισιοδοξία σας και προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία νιώθετε πιο ήσυχα.

Για τους Τοξότες, η έγνοια σας είναι επικεντρωμένη σε πολύ πρακτικά θέματα που πιθανά να σχετίζονται και με άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο σας αύριο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να κάνει καλό στην εικόνα και προβολή σας.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο σωστό περιβάλλον.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα μπορεί να σας απασχολούν γενικότερα αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια πως μπορεί να βλέπετε τα πράγματα πανοραμικά ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί και λίγο παραπάνω φαντασία.

Για τους Ιχθύες, δυνατές εμπνεύσεις έρχονται σήμερα δίνοντας νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν. Καλή ημέρα να κάνετε κάτι για εσάς και μόνο για εσάς, με πάθος αλλά χωρίς ρίσκο.