Στην Ελασσόνα και στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η μεγάλη συναυλία του Δήμου Ελασσόνας με το αριστουργηματικό έργο «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή, σε συνεργασία με τον Μουσικό Σύλλογο MusicArte και μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Μάτη.

Στη συναυλία πήρε μέρος 100μελές χορωδιακό σύνολο αποτελούμενο από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων και τη Μικτή Χορωδία “MusicArte”, συνοδεία 15μελούς κλασικής ορχήστρας. Σολίστ του έργου ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής κ. Αντώνης Γκάτας και η υψίφωνος κ. Φωτεινή Γεωργίου.

Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ελασσόνας, Πανοσιολογιότατος κ.κ. Βησσαρίων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Ιω. Καριπίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βαγγέλης Αποστόλου, η Διευθύντρια Επιθεώρησης Δασών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Ζωή Φτίκα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φαρσάλων κ. Γιάννης Δημακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ.κ. Αστέριος Δημουλάς, Φρόσω Καρκαβανίδου- Σκρέτα, Έλενα Τάζε και Κώστας Πασχόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας, κ Πέτρος Μουταφίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα, και πλήθος κόσμου που αποθέωσε τους εκτελεστές.