Αναστάσιμο μήνυμα απηύθυνε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, στο οποίο τόνισε τα εξής:

«Ανάσταση = Ελπίδα!

Καμία δυσκολία δεν μπορεί να ξεπεραστεί και κανένας αγώνας δε μπορεί να ευοδωθεί, αν δεν υπάρχει Ελπίδα.

Αυτό είναι το μεγάλο συμβολικό μήνυμα που σύσσωμος ο Ελληνισμός, γιορτάζει.

Όταν η Ελπίδα φωλιάζει στις ψυχές μας, η Ανάσταση του Κυρίου, πραγματώνεται.

Συμμετέχουμε με νέα ορμή και νέα πνοή σε ένα διαρκώς εκτυλισσόμενο Θαύμα που αποτελεί πλέον ζώσα πραγματικότητα, αλλά και προσωπικός στόχος- η προσωπική μας Θέωση.

Ειδικά όμως φέτος, ο πληγωμένος Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη την Ελπίδα αλλά και την προσδοκία, να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Ζούμε εδώ και μήνες, μια διαρκή ‘’Μεγάλη Εβδομάδα’’, εξαιτίας των απανωτών καταστροφών . Ο Τόπος μας βιώνει μια αδιανόητη δυστοπία, που σε αναλογία θυμίζει τις πιο δραματικές σελίδες των Ευαγγελίων.

Τώρα οι Άνθρωποί μας ζητούν μόνο δίκαιη αντιμετώπιση και αξιοπρέπεια από μια νέου τύπου εξουσία, που ’νίπτει τα χείρας της’’, παραδίδοντάς τους ‘’από τον Άννα στον Καϊάφα’’.

Προσωπικά ωστόσο, γνωρίζοντας καλά την ποιότητα των συμπολιτών μας, την εσωτερική δύναμή τους, την πίστη τους στην Ελπίδα και το ουσιαστικό θρησκευτικό τους αίσθημα που μετατρέπει σε ζωντανό βίωμα την Ανάσταση, είμαι βέβαιη πως σύντομα θα βρούμε το ‘’βηματισμό’’ μας και θα δούμε να πραγματώνεται για τον Τόπο μας, ο στίχος του ποιητή:

‘’Σανδάλια του Χριστού, φορά στα πόδια του / Πραίτορες βράχοι πάνω του σωρό / μ’ αυτός θ’ Αναστηθεί’’.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, αναζητούμε το Φως μας και γινόμαστε καλύτεροι Άνθρωποι, που διεκδικούμε Αξιοπρέπεια  για ΟΛΟΥΣ.

Υγεία, Δύναμη και Καλή Ανάσταση! #Κανείς _Μόνος».