Σε φιλική αγωνιστική ημερίδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στον Αμπελώνα συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με νέους αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν με αντίστοιχους αθλητές-τριες από διάφορες πόλεις της Ελλάδος και να αναδείξουν τον Σύλλογο, για την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται (συνεργασία με διατροφολόγο και παιδοψυχολόγο- αθλητική ψυχολόγο).

Οι φιλικές αγωνιστικές ημερίδες αυτές, αποτελούν αγωνιστικό σταθμό για τους αθλητές καθώς, γνωρίζουν το Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αρχίζουν να θέτουν στόχους και να τους υλοποιούν. Μέσα από τις εκδηλώσεις που συμμετέχει ο Σύλλογος οι αθλητές κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν τις αξίες της ομάδας και της συλλογικότητας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την παρουσία τους σε άλλη μια διοργάνωση, τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τις προσπάθειες και τον προπονητή του Συλλόγου κο Ζεϊμπέκη Χρήστο.

Οι εγγραφές στον Σύλλογο πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας. Θα μας βρείτε ΗΠΕΙΡΟΥ 2 (πάρκο Αγ. Αντωνίου) τηλ.: 2410620152 και στην ιστοσελίδα www.acdiaslarissas.com