Ξεκινάει σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στην γ’ φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, που αφορά την κάλυψη 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, σε όλους τους δήμους της χώρας για ανέργους του ΟΑΕΔ.
Στον Δήμο Λαρισαίων θα καλυφθούν συνολικά 606 θέσεις,  ενώ άλλες 64 θα απορροφηθούν σε φορείς διαφόρων Υπουργείων που εδρεύουν στην πόλη.
Οι προσλήψεις 8μηνιτών θα επιλύσουν προσωρινά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων, η Καθαριότητα και το Πράσινο.
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr),  όπου μπορούν να βρουν τους όρους, τα κριτήρια επιλογής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Αυτή η δράση του ΟΑΕΔ έχει στόχο αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.
Τ.Π.