Συνεχίζονται και κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες οι επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την απελευθέρωση της πόλης από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής (23 Οκτωβρίου 1944)
Ειδικότερα, σήμερα  Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις  7 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο
''Η Θεσσαλία στην Αντίσταση ' με το Σύλλογο Φίλων του Μουσείου. Θα διαβαστούν κείμενα από το βιβλίο του Αρσενίου '''Η Θεσσαλία στην Αντίσταση '' από την Ρέτα Κουτσοκώστα και Άννα Καριώτη .Η Κατερίνα Ανδρέου θα αναφερθεί στο ιστορικό της απελευθέρωσης της πόλης μας στις 23 Οκτώβρη του 1944 . Ο Στάθης Σταμελόπουλος και ο Νίκος Χατζής θα ''ντύσουν '' την εκδήλωση με αντάρτικα τραγούδια της εποχής .
Αύριο Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 ανήμερα της επετείου στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί  πανηγυρική συνεδρίαση του ΔΣ .
Στις 11:θα γίνει συγκέντρωση στη είσοδο του δημαρχείου, και στην συνέχεια συγκεντρωμένοι (δημοτική αρχή μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, επίσημοι, εκπρόσωποι φορέων, πολίτες και αντιπροσωπείες σχολείων της πόλης.
θα πορευτούν προς το Ηρώο της πόλης με την συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων,
Επίσης, αυριο Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 στις 8:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί επετειακή συναυλία με το Βασίλη Λέκκα και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. (προπώληση εισιτηρίων Δημοτικό Ωδείο)
Τέλος την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μουσείο ΓΙ Κατσίγρα, παρουσίαση του Λευκώματος Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ 1941-44 Συλλογή Βύρωνα Μήτου και άλλων συλλεκτών .