Αυτό που ζητούν οι περισσότεροι καταναλωτές από τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι, είναι να υποστηρίζουν το μαύρισμα χωρίς να ξηραίνουν και να αλλοιώνουν την όψη της επιδερμίδας τους. Τα αντηλιακά 1+1 δώρο νέας γενιάς, προσφέρουν τη λύση σε αυτήν την περίπτωση.
Το NUXE - SUN Lait Delicieux Visage & Corps SPF 30 – 150 ml 1+1 Δώρο είναι ένα σετ, το οποίο παρέχει άμεση και αποτελεσματική δράση για ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και το σώμα. Πρόκειται για ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 30 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.
Παρέχει υψηλή αντηλιακή (UVA και UVB ακτινοβολία) και κυτταρική προστασία ενάντια στη γήρανση (σημάδια φωτογήρανσης), ενώ παράλληλα ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα για ένα ασφαλές και λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο.


Χάρη στην εξελιγμένη του σύνθεση, που περιέχει νερό υάκινθου, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο σε βάθος. Ακόμη, ο ανθός Kau Pe προστατεύει από ερεθισμούς και τους ρύπους του περιβάλλοντος και η πούδρα από σπόρους χαρουπιού, συμβάλλει στην ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας του μαυρίσματος.
Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα και parabens.Έχει ένα διακριτικό και ευχάριστο καλοκαιρινό άρωμα. Πρόκειται για ένα μη φαγεσωρογόνο και φωτοσταθερό προϊόν. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.
Μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα και με την ίδια αποτελεσματικότητα σε όλους τους τύπους δέρματος.