Οι κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών φροντίζουν κάθε χρόνο να βελτιώνουν τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τα αντηλιακά 1+1 δώρο είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι.

Το Apivita Suncare Αντηλιακό Προσώπου & Σώματος Με SPF30 150ml+Δώρο το After Sun 150ml είναι ένα σετ που υπόσχεται φροντίδα και προστασία υψηλού επιπέδου από την πρώτη μέρα. Το πρώτο προϊόν είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα για το σώμα και το πρόσωπο με δείκτη προστασίας SPF 30 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης που περιέχει, παρέχει υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι ιδανική επιλογή για όσους μαυρίζουν εύκολα.

Η θαλάσσια λεβάντα είναι πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη Ε, ενώ η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν.

Το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, ενώ το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία. Δεν περιέχει parabens, αλκοόλη και σιλικόνες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το δεύτερο σκεύασμα είναι μια ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ για μετά την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το σώμα, παρέχοντας άμεση και βαθιά ενυδάτωση και μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς που διαρκεί. Περιέχει βιολογικό έλαιο αμυγδάλου, εκχύλισμα σύκου και εκχύλισμα αγγουριού, πρόπολη, βιταμίνη Ε και αλόη.