Όλα τα αντηλιακά και τα άλλα καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά, έχουν πρωτοποριακές συνθέσεις, οι οποίες τους προσδίδουν πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα.
Το Bioderma Photoderm Apres-Soleil Lait Fraicheur, 200 ml είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται πολύ υψηλού επιπέδου περιποίηση του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο. Το συγκεκριμένο ενυδατικό γαλάκτωμα, αναζωογονεί άμεσα την ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί το μαύρισμα και προσφέρει ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο από την έκθεση στον ήλιο δέρμα.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα και στο πρόσωπο. Έχει μαλακτική, ελαφριά και δροσιστική φόρμουλα που του επιτρέπει να δρα άμεσα και αποτελεσματικά ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περιέχει Cellular Bioprotection  σύνθεση για να προστατεύσει το δέρμα από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και την ύπουλη δράση των ελευθέρων ριζών.
Ελευθερώνει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο, προσφέροντας του την ενυδάτωση και την αίσθηση δροσιάς που χρειάζεται. Επιπλέον, διατηρεί το ισορροπημένο επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας, χαρίζοντας της μια υγιή όψη. Τέλος, προετοιμάζει το δέρμα για την περαιτέρω έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και βελτιστοποιεί τη φυσική αντι-UV προστασία του.
Το δέρμα φαίνεται πιο μαλακό, πιο λείο, πιο ανακουφισμένο και άνετο. Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Δεν περιέχει parabens και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.