Συνάντηση με τη διοίκηση του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας είχε χθες ο δήμαρχος  κ. Ν. Γάτσας.

Οπρόεδρος του συλλόγουκ. Ασ. Σανίδας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δ. Βαλιώτης, κ. Π. Καλαμπούκα, κ. Α..Σανίδας, και κ. Γ. Γκουντούρας συζήτησαν με το νέο δήμαρχο τόσο για τα τμήματα αντισφαίρισης που έχει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, όσο και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.Κύριο αίτημα του συλλόγου είναι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, νέες υποδομές και καλύτερη λειτουργία αυτών.

Το άθλημα της αντισφαίρισης έχει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται πιο κοντά με αυτό.

Ο σύλλογος έχει συνδράμει τα μέγιστα ώστε να αναδειχθεί το ταλέντο πολλών αθλητών.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς πλέον να είναι καταξιωμένοι προπονητές σε πολλούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος δήλωσε: “Ο Δήμος Ελασσόνας χρειάζεται δραστήριους συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος.

Θα είμαστε δίπλα στο σύλλογο της αντισφαίρισης, στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους, θα προσπαθήσουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας να παρέχουμε τα μέγιστα.

Τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι κάτοικοι της Ελασσόνας είμαστε ευτυχείς βλέποντας τις αξιόλογες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Εύχομαι ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλες και όλους ”.