Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του αγροτικού κόσμου με τους εκπροσώπους του κλάδου να συσκέπτονται προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για τη μορφή που θα πάρει ο αγώνας τους μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό.

Η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη καθώς τα μέτρα ενίσχυσης που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό δεν ικανοποιούν όλα τα αιτήματα των αγροτών με τα μπλόκα να καλούνται να πάρουν αποφάσεις από κοινού για τη μορφή και την ένταση του αγώνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατεί δυσαρέσκεια αλλά και δυσπιστία με επικρατέστερο σενάριο να είναι η κλιμάκωση του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στο τραπέζι παραμένει η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αυτό γίνει ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από διεξοδικό διάλογο και ανάλυση όλων των δεδομένων.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται για ακόμη μια φορά στη Λάρισα καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί (17.00) η σύσκεψη της 15μελούς επιτροπής που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, ποια μορφή θα πάρουν και πως θα γίνει ο συντονισμός των μπλόκων όλης της Ελλάδας.

Με πληροφορίες από in.gr