Το αγωνιστικό ντεµπούτο τους για τη φετινή χρονιά έκαναν το Σαββατοκύριακό 4-5 Φεβρουαρίου οι οµάδες ανσάµπλ του Γυµναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας στις κατηγορίες Νεανίδων και Κορασίδων, µε τη συµµετοχή τους στον Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής 4ο Erkyna Cup της Λιβαδειάς , το οποίο η διοίκηση συγχαίρει και ευχαριστεί για την πρόσκληση.

Επαναλαµβάνοντας την ιστορία της η οµάδα των Νεανίδων όπου σταθερά εδώ και χρόνια αποτελείται από τις αθλήτριες Κατσαρού Ευθυµία, Καπλάνη Περσεφόνη, Κιούση Μαγδαληνή, Κανιούρα Αγγελική, Ευσταθίου Παρασκευή και Πορφυρίδου Ελένη, κατέκτησαν το χρυσό µετάλλιο στο σύνθετο των δύο εµφανίσεών τους και στις δύο χορογραφίες (σχοινάκι και μπάλα) τους καθώς επίσης και το χρυσό μετάλλιο στο πρόγραµµα µε τα 5 σχοινιά.

Κοντά τους και η νεοσύστατη οµάδα του ανσάµπλ κορασίδων, µε τις αθλήτριες: Μπανταβάνη Φανή, Γεωργούλα Νικολέτα, Κτιστάκη Ιωάννα, Κύρκου Γεωργία, Τζινάκου Αγγελική, Φακή Χριστίνα και Σαρασέλι Σελίνα αγωνίστηκε δείχνοντας αισιόδοξα δείγµατα για την πορεία της. Στην πρώτη τους εµφάνιση βρέθηκαν στην 3η θέση για το πρόγραµµα τους στα 5 στεφάνια ενώ κάποια λάθη απειρίας στη δεύτερη εµφάνισή, τους έφερε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης.

Ωστόσο µόνο θετικό είναι το πρόσηµο και για τις δύο οµάδες, όπου συνεχίζουν εντατικά την προετοιµασίας τους µε κύριο στόχο την κατάκτηση του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα 2023.