Στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη επικρατεί αναβρασμός, όμως και στο εργαστήρι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας εθελοντές, εργαζόμενοι, φίλοι αλλά και τα παιδιά μας στο Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ Ι δημιουργούν τις πιο όμορφες εορταστικές κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε υπέροχες πιατέλες, ευχετήριες κάρτες, ξύλινα φαναράκια, κεριά, γούρια και στεφανάκια για τον στολισμό του σπιτιού που φτιάξαμε με τα χεράκια μας, γίνονται τα πιο όμορφα δώρα για τις γιορτές και ενισχύουν τις δράσεις του Συλλόγου.

Το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας ωστόσο δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ευκαιρία για τα δώρα των γιορτών αλλά και ένα σημείο συνάντησης για να γνωριστούμε, να τα πούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για μια υπέροχη καινούργια χρονιά.

Σας περιμένουμε λοιπόν από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 22, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο περίπτερο του Συλλόγου στην Πλατεία Ταχυδρομείου.