Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία διοργάνωσε η χορωδία Συλλόγου γυναικών Τυρνάβου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετείχαν το Παράρτημα Τυρνάβου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου ο «Άγιος Αχίλλιος». Οι χορωδοί απέδωσαν τους Ύμνους και τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη του Ι. Μ. Ν. Παναγίας Φανερωμένης κ. Χριστοφόρου Καρυώτη. Η χορωδία του Συλλόγου γυναικών τραγούδησε χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό την διεύθυνση του κ. Ευθυμίου Σαμαντζή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Αστέριος Τσικριτσής.

Το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, από το παράρτημα Τυρνάβου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής. Στο Αργυροπούλι έχει ξεκινήσει να λειτουργεί παράρτημα της Σχολής όπου παραδίδονται μαθήματα βυζαντινής μουσικής.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τυρνάβου Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παπαϊωάννου.