Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Γιάννουλη, παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, την Κοινότητα Γιάννουλης και τον Μορφωτικό Σύλλογο Γιάννουλης, στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λάρισας κ. Ιερωνύμου, του νέου Δημάρχου Λαρισαίων Αθ. Μαμάκου, του νέου Προέδρου της ΤΚ Γιάννουλης Κ. Μπαράκου και των δημοτικών συμβούλων Κ. Βλαχούλη και Αθ. Δρυστέλλα.

Πλήθος κόσμου και πιστών προσήλθαν από νωρίς με γιορτινή διάθεση για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και να ανταλλάξουν τις χριστουγεννιάτικες ευχές.

Για τους κατοίκους της Γιάννουλης είναι νωπές ακόμη οι μνήμες των πρόσφατων πλημμυρών, καθώς ανήκουν στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, δίπλα στον Πηνειό ποταμό.

Ο Λαρισαίος βουλευτής συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής ακούγοντας προσεκτικά τα όσα είχαν να του μεταφέρουν για τις συνθήκες που εξακολουθούν να επικρατούν στην περιοχή.

Προσερχόμενος ο κ. Καπετάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τις άγιες αυτές ημέρες μαζευόμαστε γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γείτονες, φίλοι και γνωστοί για να γιορτάσουμε και να χαρούμε μαζί τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετέχω στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσαν ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, η Κοινότητα Γιάννουλης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης για το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό τη μουσική υπόκρουση της Φιλαρμονικής του Ωδείου Λάρισας.

Ο Ιερός Ναό του Αγίου Γεωργίου και οι εφημέριοι του παράγουν σημαντικό έργο βοηθώντας κάθε συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη. Είμαι και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σε κάθε συμπολίτη μου και θα συνεχίσω να επισκέπτομαι τις περιοχές που επλήγησαν, για να συμβάλω στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων που προκύπτουν.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές με υγεία»!