«Οι πολίτες της χώρας έστειλαν ηχηρό μήνυμα στις κάλπες της 21ης Μαϊου. Μήνυμα για σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων, που μόνο η Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί.

Σας καλώ όλους να επαναλάβετε την στήριξή σας στην στη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές για μια Ελλάδα ισχυρή, αυτοδύναμη , με εθνική αυτοπεποίθηση και εθνική αξιοπρέπεια.»

Με τα παραπάνω λόγια χαιρέτησε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος τη μεγάλη περιοδεία των στελεχών και των υποψηφίων βουλευτών νομού Λάρισας της ΝΔ στην Ελασσόνα, το Λιβάδι, τον Αμπελώνα, το Μακρυχώρι, τη Γιάννουλη, τη Λάρισα, τη Νίκαια και τα Φάρσαλα, με επικεφαλής το Νίκο Χαρδαλιά και τη Σοφία Ζαχαράκη.

«Η σταθερότητα της χώρας και η συνέχεια στην αναπτυξιακή της πορεία είναι το κρίσιμο διακύβευμα των εκλογών. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν το μέλλον της χώρας μας όχι μόνο για την τετραετία 2023-2027 αλλά για την επόμενη δεκαετία.

Εξάλλου, η νέα Δημοκρατία διαχρονικά έχει αποδείξει ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα και την ευημερία των πολιτών. Ο τόπος μας από τις 21 Μαϊου είναι πιο ισχυρός, έχει δυνατή φωνή και με την ψήφος σας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα τον άνουμε πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για το καλό του νομού μας και της χώρας μας.» τόνισε κλείνοντας ο Χρήστος Καπετάνος.