Την επιχείρηση ανοξείδωτων κατασκευών Inox Design Kateris (IDK) A.E. στον Τύρναβο, επισκέφθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.
Εκεί συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της κ. Ιωάννη Κατέρη και ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καπετάνος δήλωσε τα εξής:
«Επισκέφτηκα σήμερα την επιχείρηση «IDK KATERIS», μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ανοξείδωτων κατασκευών τυροκομικών προϊόντων, που δραστηριοποιείται στον τόπο μας τα τελευταία 35 έτη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην επιχείρηση, συναντήθηκα με τον ιδιοκτήτη της κ. Ιωάννη Κατέρη, με τον οποίο συνομίλησα και είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ εκτενώς για την δραστηριότητά της επιχείρησης.

Ξεναγήθηκα στους χώρους παραγωγής και διαπίστωσα από κοντά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται, σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπλέον, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την παραγωγή καινοτόμων μηχανημάτων, τα οποία και συνεχώς αναβαθμίζονται, ώστε να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, με συνέπεια να φθάνουν με ασφάλεια τα τρόφιμα στον πελάτη.
Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει διευρύνει το πελατολόγιό της στην εγχώρια αγορά αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται αναγνωρισμένες διεθνώς επιχειρήσεις τροφίμων, με αποτέλεσμα να διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών στην Ελλάδα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι υγιείς επιχειρήσεις, δίνουν προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία του νομού Λάρισας και συμβάλουν, εν γένει, στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην αναγνώριση της ανταγωνιστικότητας, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων».